Johnny Larsson yhtiön osakkaaksi

Johnny Larsson on kutsuttu Tuloskiinteistöt Oy:n osakkaaksi.

Johnny aloitti Tuloskiinteistöjen tiimissä vuoden 2022 alussa, josta alkaen hän on vastannut yhtiön Helsingin toimiston toiminnasta sekä kansainvälisistä asiakkaista.

Vuonna 1993 ulkomaille muuttanut Johnny suoritti kauppatieteiden maisterin tutkinnon Ruotsissa ja International Business -diplomin Tanskassa. Kahdeksan vuoden ajan Johnny työskenteli Niken Europe, Middle East and Africa -alueen pääkonttorilla Hollannissa, saaden laajaa kokemusta kansainvälisen myynnin monimuotoisuudesta ja haasteista.

Palattuaan Suomeen vuonna 2007, Johnny aloitti ensimmäisen rupeamansa Tuloskiinteistöillä, jossa hän oli keskeisessä roolissa myydessään menestyksekkäästi kiinteistösalkkuja ruotsalaisille sijoittajille.
Tämä toimi ponnahduslautana Johnnyn seuraavaan uravaiheeseen Asset Managerina, jossa hän on hallinnoinut kansainvälisten sijoittajien kiinteistöportfolioita jo 14 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana Johnny on työskennellyt eri kiinteistösijoittajien ja yrittäjien kanssa luoden pitkäaikaisia suhteita ja kartuttanut kokemusta kiinteistöalasta entisestään, tällä kertaa hieman eri näkökulmasta.

Toivotamme Johnnyn lämpimästi tervetulleeksi osakkaaksemme. Hän on kokenut kiinteistöalan ammattilainen vahvalla kansainvälisellä taustalla. Johnny täydentää hyvin Tuloskiinteistöjen resursseja sekä vuokraus- että transaktioliiketoiminnassa ja hänen asiakaslähtöinen ja käytännönläheinen toimintatapansa sopii erinomaisesti
organisaatioomme, toteaa Tuloskiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Matti Äijälä.

Odotamme innolla yhteistyön jatkamista menestyksekkäästi tulevaisuudessa!

Lisätietoja:

Matti Äijälä
CEO, Partner
+358 45 634 4400
matti.aijala@tuloskiinteistot.fi

Johnny Larsson
Director, Partner
+358 40 018 1918
johnny.larsson@tuloskiinteistot.fi