TK Asset Management

TK Asset Management

TK Asset Management Oy on vuonna 2023 perustettu kiinteistövarainhoidon palveluita tarjoava Tuloskiinteistöt Oy:n tytäryhtiö.

Yhtiö tarjoaa kiinteistösijoittajille kokonaisvaltaista kiinteistövarainhoitoa sisältäen potentiaalisten sijoituskohteiden kartoituksen, transaktiot sekä kiinteistöomaisuuden kehittämisen ja hallinnoinnin.

Investment Management
Etsii sijoittajakumppaneilleen aktiivisesti uusia kiinteistösijoituskohteita ja vastaa kohteiden hankinnasta, kehitystoimenpiteistä sekä rahoituksen järjestämisestä.

Asset Management
Kehittää ja hallinnoi asiakkaidensa kiinteistösijoituskohteita. Toimii kiinteistösijoittajien paikallisena kumppanina erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella.

Kiinteistökehitys
Toteuttaa laaloja kiinteistöjen kehittämishankkeita.
TK Asset Managementin perustajilla on pitkä käytännön kokemus vaativien kohteiden arvonluonnista korjausrakentamisen, kaupallisen kiinnostavuuden kehittämisen ja rahoitusjärjestelyiden avulla.

Yhteissijoitusrakenteet
Luo ja hallinnoi yhteissijoitusyhtiöitä sijoittajakumppanien kanssa. Jäsenillä on yli 20 vuoden kokemus mm. Ky-rakenteesta sekä hyvä verotuksen ja juridiikan osaajien verkosto uusien rakenteiden luomiseen.

”Vahvuutenamme on kokenut ja verkostoitunut tiimi. Kaikilla avainhenkilöillä on vähintään kahdenkymmenen vuoden kokemus kiinteistöalalla mukaan lukien kiinteistöjen kehittäminen, hallinnointi, vuokraus, rahoitus, transaktiot ja pääomien kerääminen.”

Contact form FI
Suostumus