Keskuskatu 1B

00100 Helsinki

412 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana upea toimistotila Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Keskuskatu 1B. Tämä 412,5 m² kokoinen toimisto on saneerattavissa käyttäjän asettamien vaatimusten mukaisesti. Toimistotila sijaitsee 3. kerroksessa arvostetussa Eliel Saarisen vuonna 1921 suunnittelemassa liikerakennuksessa. Tila vapautuu 1.12.2024.

Sijainti on ihanteellinen yritykselle, joka arvostaa kaupungin parhaita palveluita ja loistavaa saavutettavuutta. Helsingin parhaimmat ravintolat ja kulttuuripalvelut ovat aivan lähietäisyydellä, tarjoten erinomaiset puitteet niin asiakastapaamisiin kuin henkilöstön viihtyvyyteen. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset – pääset vaivattomasti junalla, linja-autolla tai raitiovaunulla.

Pysäköinti on kätevästi järjestettävissä keskustan pysäköintitaloissa, kuten Aimo Park Stockmann ja Europark Kluuvi. Tila saneerataan ja muokataan täysin käyttäjän toiveiden mukaisesti, mikä takaa sen, että se vastaa täydellisesti juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Tämä toimistotila tarjoaa mahdollisuuden luoda inspiroivan ja tehokkaan työympäristön arvostetussa sijainnissa keskellä kaupunkia.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus