Valimotie 21

00380 Helsinki

128 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan modernia toimistotilaa 128 m2 hyvällä sijainnilla Helsingin Pitäjänmäessä. Pientoimistomaailmassa sijaitsevassa toimistossa on avo- ja neuvottelutilaa. Viihtyisät yhteiskäyttötilat ovat välittömässä läheisyydessä.

Kiinteistössä on kattavat ja laadukkaat Business Park-palvelut. Kokonaisuudesta löytyy myös lastauslaituri ja tavarahissi. Warrior Coffee Roastery tulee tarjoamaan kahvila- ja baristapalvelut inspiroivassa ympäristössä kiinteistön valoisassa atriumissa. Sodexo Bistro tarjoaa premium-tason lounasruokapalvelut. Kiinteistössä on myös crosstrainer-kuntosali.

Pysäköintitilaa löytyy sekä kiinteistön kellarista että pihalta. Valimo 21 on erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin bussipysäkki ja Valimon juna-asema löytyvät kävelymatkan päästä. Autolla paikalle pääsee sujuvasti suoraan Vihdintieltä.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot

Avo-/Kombitoimisto

Autopaikat:
Kyllä
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus