Ruoholahdenkatu 21

00180 Helsinki

886 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 886m2 toimistotila huippusuositusta Kiilasta. Toimistosta avautuvat upeat näkymät kauniisti remontoitujen ruutuikkunoiden kautta. Tilan pohjaratkaisu ja viimeistely voidaan toteuttaa vuokralaisen toiveiden mukaisiksi. Kiinteistössä palvelee myös POOL-konsepti, josta voi joustavasti vuokrata lisätilaa projektin tarpeiden mukaan.

Kuvat ovat esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Merellisen Ruoholahden, hektisen Baanan ja sykkivän Kampin kainaloon kiilautuu teollisuushenkinen kortteli, joka toimi kirjapaino- ja mediatalona aina 80-luvulle saakka. Rakennus on päivitetty 2020-luvulle vastaamaan nykyisen työelämän vaatimuksia vanhaa kunnioittaen.

Kortteli tarjoaa tulevaisuuden toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä, ravintoloita, kahviloita ja liikuntapalveluja (Training for Warriors-sali) ydinkeskustan tuntumassa.

Kiila-kortteli on erittäin helposti saavutettavissa julkisilla liikenneyhteyksillä. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä metro ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Kysy myös muita vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1952
Kunto:
Erittäin hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus