Salmisaarenaukio 1

00180 Helsinki

2645 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan edustavaa ja valoisaa toimistotilaa Ruoholahdessa. Vuokrattava tila on koko kerroksen kattava 2645m2 toimisto, jossa on suuret ikkunat lattiasta kattoon ja huikea merinäköala. Kerros on myös jaettavissa kahdelle toimijalle. Toimiston tilanjako ja viimeistely voidaan suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa. Kuvat ovat referenssikuvia kiinteistöstä.

Salmisaarenaukiolla yhdistyvät kiinteistön laadukkaat palvelut sekä upea sijainti meren rannalla. Palveluihin kuuluu aulapalvelu, vuokrattavat neuvottelutilat (6-26 hlöä), lounasravintola Factory sekä sosiaali- ja suihkutilat pyöräilijöille.

Kiinteistö Salmisaarenaukio 1 sijainti on erinomainen Länsiväylän välittömässä läheisyydessä. Julkisen liikenteen palvelut ovat hyvät, mm. Ruoholahden metroasema on 1 km kävelymatkan päässä. Metroasemalta kulkee myös bussi kiinteistön edustalle.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus