Hämeentie 103

00550 Helsinki

454 m2 | tuotanto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana tuotanto- ja toimistotilaa Helsingin Vallilassa, osoitteessa Hämeentie 103. Tämä tila sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Kauppakeskus Arabia palveluineen on noin viiden minuutin ajomatkan päässä, ja Hämeentien kivijalkamyymälät sekä ravintolat ovat aivan naapurustossa.

Kiinteistön saavutettavuus on erinomainen: bussit ja raitiovaunut ovat pienen kävelymatkan päässä Hämeentiellä. Kiinteistön pihassa on yhteensä 40 vuokrattavaa autopaikkaa, ja kadunvarsipysäköinti on mahdollista yritystunnuksella.

Läheiset palvelut, kuten Kauppakeskus Arabian monipuoliset liikkeet ja Hämeentien kivijalkamyymälät sekä ravintolat, takaavat arjen sujuvuuden ja henkilöstön viihtyvyyden. Tämä tila tarjoaa erinomaiset puitteet tuotanto- ja toimistotoiminnalle keskellä aktiivista ja elinvoimaista ympäristöä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1952
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus