Lautatarhankatu 8

00580 Helsinki

1107 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Kalasatamasta 1107m2 toimistotila, jossa on näkymiä neljään ilmansuuntaan. Tila saneerataan vuokralaisen toiveiden mukaiseksi Trooli-tason laadukkain materiaalein. Se on myös jaettavissa kahdelle käyttäjälle esimerkiksi 695/410m2.

Trooli on kolmesta kiinteistöstä muodostuva moderni toimitilakortteli, joka tarjoaa asiakkailleen edustavat puitteet. Vuonna 2002 valmistuneen kiinteistön palveluihin kuuluu mm. lounasravintola, suuri auditorio ja kuntosali suihkutiloineen. Kellarikerroksesta on vuokrattavissa pienvarastotilaa. Kiinteistöllä on LEED-sertifikaatti. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on amerikkalainen ympäristösertifiointijärjestelmä, jonka avulla tavoitellaan pienempää kiinteistön rakentamisen ja käytön aikaista ympäristökuormitusta.

Troolin omien palveluiden lisäksi ympäristössä on runsaasti lisää palveluita – maukkaita ravintoloita Teurastamolla ja tapahtumia Suvilahdessa, REDIn arjen palvelutarjonta, metroasema muutaman minuutin kävelyn päässä sekä loistavat pyörätiet.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle! Kysy myös muita sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijoille veloitukseton.

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
2002
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus