Bulevardi 21

00100 Helsinki

427 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukas 427m2 toimistotila Bulevardin ja Albertinkadun kulmassa, josta on kaunis näkymä Bulevardille. Tilan pohjaratkaisu ja viimeistely suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa, joten saatte tästä juuri teille räätälöidyn uudenveroisen toimiston. Kuvat ovat havainne- sekä esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Bulevardi 21 tarjoaa yrityksellenne loistavat toimintaedellytykset: huippusijainti, edustavat räätälöitävät tilaratkaisut, parkki- ja pyörähalli pyörähuollolla, suihku- ja pukeutumistilat säilytyslokeiroineen, crossfit-sali. Lisätyöpisteitä tai neuvotteluhuoneita voi vuokrata kiinteistössä toimivalta coworking-operaattorilta. Sijainti on yksi halutuimmista, ja sen ympäristö puistoineen, ravintoloineen ja palveluineen on mitä viihtyisin. Nykyiset vuokralaiset antoivat kiinteistölle asiakastyytyväisyyskyselyssä arvosanan 5/5. Kohde on hinnoiteltu kilpailukykyisesti.

Peruskorjatussa kiinteistössä sekä talotekniikka että tilat ovat erinomaisessa kunnossa. Tämä on ympäristöystävällinen rakennus vastuulliselta vuokranantajalta – kestävän kehityksen osa-alueella kiinteistö saavutti vastikään B-energialuokan ja kiinteistöltä löytyy myös BREEAM In-Use Excellent sertifikaatti.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei täysin vastaa toiveitanne, olethan yhteydessä, me etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1961
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus