Kasarmikatu 21

00130 Helsinki

1200 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan laadukasta toimistotilaa arvorakennuksesta Helsingin Kaartinkaupungista. Vuokrattavan tilan pinta-ala on 1200 m².

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2017 ja se sijaitsee arvostetulla alueella Eteläesplanadin ja Kasarmitorin välissä Helsingin ydinkeskustassa. Julkiset liikenneyhteydet ovat aivan lähietäisyydellä. Päärautatieasema ja Metroasema ovat alle 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oman auton käyttäjiä palvelevat Aimo Park Kasarmitori sekä talon alla oleva halli.

Moderni toimistorakennus tarjoaa joustavat ja tehokkaat työtilat isommallekin organisaatiolle. Kiinteistön pohja antaa mahdollisuuden toteuttaa helposti erilaisia toimitiloja tarpeen mukaan. Alueella tyypillisiä toimijoita ovat laadukkaiden ravintoloiden lisäksi kansainväliset konsulttitoimistot ja lakiasiantoimistot.

Kasarmikatu 21 on suunniteltu kestämään käyttöä ja aikaa. Kaikki materiaali- ja rakennustapavalinnat on tehty erityisellä huolella. Rakennukselle on haettu korkeinta, platinatason LEED-ympäristösertifikaattia.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus