Kaikukatu 4

00530 Helsinki

208 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan ensimmäisen kerroksen 208m2 toimistotila, jonka ikkunat avautuvat rauhalliselle sisäpihalle. Toimiston pohjaratkaisu sekä viimeistely voidaan suunnitella yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa. Kuvat ovat esimerkkikuvia kiinteistön tiloista.

Leipätehdas on upeasti modernisoitu tehdasrakennus, joka sijaitsee Elannon korttelin sisäpihalla Sörnäisissä. Vaikka kortteli on otettu haltuun innovatiivisella otteella, se huokuu vanhan stadin tunnelmaa. Paikkaan ovat löytäneet ennen kaikkea luovat toimijat – talon kuudessa kerroksessa toimii mm. mainostoimisto, tanssiopisto, it-yritykset ja tapahtumatuotanto, joita houkuttelee loistava sijainti, talon palvelutaso, loft-tyyli ja ennen kaikkea korttelin ainutlaatuinen tunnelma. Kiinteistössä on vuokrattavia neuvotteluhuoneita ja ihana Bruket-kahvila/lounasravintola.
Samasta kompleksista löydät myös muut trendikkäät ravintolat.

Liikenneyhteydet ovat loistavat joka suuntaan: metrolle lyhyt kävelymatka, samoin Hämeentien bussi- ja ratikkalinjoille.
Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei täysin vastaa toiveitanne, olethan yhteydessä, me etsimme juuri teille sopivan toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1923
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus