Siltasaarenkatu 12

00530 Helsinki

1359 m2 | toimisto | 7 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Uutta toimitilaa loistavalla paikalla Siltasaari 12:ssa! Upeat näkymät Hakaniemen yli tarjoava kiinteistö valmistui täydellisestä saneerauksesta vuonna 2020 50-luvun henkeä kunnioittaen.

Vuokrattava tila on koko kerroksen 1359-neliöinen toimisto, joka toteutetaan vastaamaan nykyaikaisen työelämän vaatimuksia ja vuokralaisen toiveita.

Sijainti on erinomainen – bussi-, raitiovaunu- ja metropysäkit ovat suoraan talon edessä. Autoilijoita palvelee talon oma pysäköintihalli. Ympäristö on vilkas ja dynaaminen, ja täällä toimivat yritykset saavat huippuluokan näkyvyyden. Tunnetut maamerkit, kuten Hakaniemen tori ja kauppahalli, vetävät ihmisiä lähistölle. Ympärillä on lukuisia trendikkäitä ja inspiroivia toimijoita sekä kaikki tarvittavat palvelut. Lounastauon voit viettää vaikka Tokoinrannassa! Siltasaari on liikemaailman, vapaa-ajan ja kulttuurin keskittymä, jossa viihdytään myös työajan jälkeen.

Tervetuloa tutustumaan, tämä tila kannattaa nähdä. Kysy myös muita vaihtoehtoja, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1952
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus