Äyritie 22

01510 Vantaa

660 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 660 m² toimistotila Plaza Business Parkissa, Vantaan Aviapoliksessa. Tila sijaitsee Kehä III:n ja Kauppakeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä, osana alueen uusinta ja dynaamista yrityspuistoa. Toimisto tarjoaa muunneltavaa avotilaa, jossa on myös oma keittiö ja WC-tilat, mahdollistaen tilan räätälöinnin tarkoin yrityksenne tarpeiden mukaiseksi.

Plaza Business Park on yli 50 yrityksen koti ja tarjoaa vuokralaisilleen laajan valikoiman palveluita: aulapalvelut, kaksi lounasravintolaa, neuvottelutiloja, catering-mahdollisuudet, suihku- ja sauna- sekä edustustilat. Lisäksi käytössänne ovat lainattavat polkupyörät, kattavat siivous- ja turvapalvelut sekä shuttle-bus yhteydet.

Toimisto on heti vapaa, ja se sijaitsee Plaza Business Parkin Tuike-talossa, jossa pääsette nauttimaan modernin työympäristön eduista. Pysäköinti on järjestetty kätevästi Plaza Business Parkin pysäköintitalossa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2013
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus