Koivuvaarankuja 2

01640 Vantaa

522 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan kustannustehokas muunneltava 522m2 toimistotila Business Park -tason palveluilla. Vuokraan kuuluu aulapalvelu sekä uima-altaan käyttö.

Kiinteistö Koivuvaarankuja 2, tunnetaan paremmin Ärrävaarana, on alun perin rakennettu vuonna 1973 Rautakirjalle pääkonttoriksi. Kiinteistöä on ylläpidetty ja kehitetty jatkuvasti vuosien varrella, ja siten se tarjoaa monipuoliset tilat – sekä korkeaa varastotilaa että laadukasta remontoitua nykytekniikalla varustettua toimistotilaa.

Ärrävaarassa on monipuoliset palvelut kuten aulapalvelu, lounasravintola, viihtyisät neuvottelutilat, kuntosali ja uima-allas. Oman auton käyttäjiä palvelee runsaat autopaikat pihassa ja julkisen liikenteen Koivuvaarankujan bussipysäkki on vain 250m/3min kävelymatkan päässä.

Huom. sisäkuvat ovat yleiskuvia kiinteistön sisältä, tilat remontoidaan tarvittaessa tulevan vuokralaisen toiveiden mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat myös täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihassa
Rakennusvuosi:
1973
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus