Klovinpellontie 1-3

02180 Espoo

581 m2 | toimisto | 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan viihtyisä 581m2 toimistotila Espoon Hills Business Parkista. Avara ja valoisa tila voidaan muokata täysin tulevan vuokralaisen toiveiden mukaiseksi.

Kuvat ovat esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Hills Business Parkissa on huolehdittu vuokralaisten hyvinvoinnista ja arjen sujuvuudesta. Miellyttävässä ympäristössä on helppo toimia, ja lisäksi löydät talosta kaikki tarvittavat palvelut – aulapalvelu, kahvila- ja loungealue, ravintola, kokoustilat, uudistettu kunto- ja ryhmäliikuntasali, aurinkoterassi, sosiaalitilat jne. Arkeasi helpottaa myös auton- kuin vaatteidenkin pesulapalvelu, sekä tiloissa sijaitseva Smartpost-automaatti.

2007 rakennetun kiinteistön ikkunoista avautuvat huikeat näkymät ympäröivään kaupunkiin ja alueen luontoon. Se sijaitsee Kehä 2 ja Turunväylän risteyksessä ja sijainti mahdollistaa erinomaisen saavutettavuuden joko omalla autolla tai julkisilla, bussilla 30 minuutissa Helsingin keskustaan.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
2007
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus