Tekniikantie 4

02150 Espoo

424 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan valoisa uudenveroinen 424 m2 toimistotila Espoon Otaniemestä, josta on mahdollista räätälöidä upeat toimitilat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. Tilan pohja ja viimeistely suunnitellaan yhdessä vuokralaisen kanssa!
Kuvat ovat esimerkkikuvia asiakkaille toteutetuista ratkaisuista.

Aallonharja-kiinteistö on juuri uudistettu. Viihtyisissä rakennuksissa on kaikki tarvittavat palvelut, kuten aulapalvelu, neuvotteluhuoneet, kuntosali, edustustilat jne. Kiinteistön vetonaula on A-talon erittäin suosittu Waves by Dylan -lounasravintola. D-talon kahvila tarjoaa tuoreita leivonnaisia, aamiaista ja välipaloja.

Kiinteistön Tekniikantie 4/Aallonharjan sijainti on mitä parhain aivan Kehä I:n vieressä, ja Aaltoyliopiston metroasema sekä raidejokeri ovat kävelymatkan päässä. Autopaikkoja löytyy runsaasti niin kiinteistön pihalla kuin halleissa. Pyöräilijöitä on muistettu suihku- ja pukeutumistiloilla sekä kuivaushuoneella.

Omistaja kehittää vastuullisuuttaan pitkäjänteisesti ja kiinteistölle on jo nyt myönnetty BREEAM-sertifikaatti tasolla Very Good. Kaikki ostettava kulutussähkö on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
1990
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus