Malminkartanonkuja 4

00390 Helsinki

611 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan moderni 611m2 toimistotila Konalasta. Tila on ennen ollut showroom -käytössä, ja siitä on käynti rakennuksen kattopihalle. Toimistotila on teknisesti erinomaisessa kunnossa.

Kiinteistön vuokralaisia palvelevat lounasravintola, palloiluhalli, kuntosali, sekä lämmin parkkihalli pyöräparkilla ja sähkölatauspisteillä. Edustavat neuvottelutilat sekä 50-paikkaisen auditorion voi vuokrata tuntihintaan. Varastorakennuksen puolelta on tarvittaessa mahdollisuus vuokrata varastotiloja. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle.

Koy Helsingin Ruosilantie 16 on hyvällä sijainnilla aivan Konalan keskustassa, Vihdintien varrella. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet Helsingin suuntaan mahdollistavat kohteen hyvän saavutettavuuden. Oman auton käyttäjiä palvelee vuokrattavat autopaikat.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat myös täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Kunto:
Siisti
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus