Malminkartanonkuja 4

00390 Helsinki

611 m2 | toimisto | 2 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan moderni 611m2 toimistotila Konalasta. Tila on ennen ollut showroom -käytössä, ja siitä on käynti rakennuksen kattopihalle. Toimistotila on teknisesti erinomaisessa kunnossa.

Kiinteistön vuokralaisia palvelevat lounasravintola, palloiluhalli, kuntosali, sekä lämmin parkkihalli pyöräparkilla ja sähkölatauspisteillä. Edustavat neuvottelutilat sekä 50-paikkaisen auditorion voi vuokrata tuntihintaan. Varastorakennuksen puolelta on tarvittaessa mahdollisuus vuokrata varastotiloja. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle.

Koy Helsingin Ruosilantie 16 on hyvällä sijainnilla aivan Konalan keskustassa, Vihdintien varrella. Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet Helsingin suuntaan mahdollistavat kohteen hyvän saavutettavuuden. Oman auton käyttäjiä palvelee vuokrattavat autopaikat.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat myös täysin teidän tarpeisiin räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Kyllä
Condition:
Siisti
Contact details
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus