Yrjönkatu 29

00100 Helsinki

316 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan tasokasta saneerattua toimistotilaa Helsingin keskustasta. Vuokrattava tila on 3. kerroksen 316 m² toimistotila.

Toimistokiinteistö Yrjönkatu 29 on valmistunut 1985 ja se sijaitsee Suomen tunnetuimman kauppakeskuksen Forum-korttelin yhteydessä. Forum-kortteli rajoittuu Yrjönkatuun, Simonkatuun ja Mannerheimintiehen. Kohde valmistui täydellisestä saneerauksesta kevään/2021 aikana, jolloin uusittiin talotekniikka uusimmalla teknologialla ja kiinteistön käyttäjät saivat optimaaliset valaistus-, turvallisuus- ja sisäilmaolosuhteet. Samoin myös langattomasti ja häiriöttä toimivat verkkoyhteydet.

Kiinteistön sijainti on erinomainen, kaikkialle keskustaan on lyhyt kävelymatka. Julkisen liikenteen palvelut ovat aivan vieressä, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen työmatkustamisen. Oman auton käyttäjiä palvelee lukuisat operaattorit kuten esim. Forum P pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta.

Kiinteistön omistaa Sponda.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1983
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus