Yrjönkatu 29

00100 Helsinki

316 m2 | toimisto | 2 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan tasokasta saneerattua toimistotilaa Helsingin keskustasta. Vuokrattava tila on 3. kerroksen 316 m² toimistotila.

Toimistokiinteistö Yrjönkatu 29 on valmistunut 1985 ja se sijaitsee Suomen tunnetuimman kauppakeskuksen Forum-korttelin yhteydessä. Forum-kortteli rajoittuu Yrjönkatuun, Simonkatuun ja Mannerheimintiehen. Kohde valmistui täydellisestä saneerauksesta kevään/2021 aikana, jolloin uusittiin talotekniikka uusimmalla teknologialla ja kiinteistön käyttäjät saivat optimaaliset valaistus-, turvallisuus- ja sisäilmaolosuhteet. Samoin myös langattomasti ja häiriöttä toimivat verkkoyhteydet.

Kiinteistön sijainti on erinomainen, kaikkialle keskustaan on lyhyt kävelymatka. Julkisen liikenteen palvelut ovat aivan vieressä, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen työmatkustamisen. Oman auton käyttäjiä palvelee lukuisat operaattorit kuten esim. Forum P pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta.

Kiinteistön omistaa Sponda.

Tervetuloa tutustumaan! Varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Kysy meiltä muitakin juuri teille sopivia vaihtoehtoja – meidän kautta saat täysin teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Additional information
Parking space:
Hallissa
Year built:
1983
Condition:
Hyvä
Contact details
Tommi Ryynänen
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus