Korkeavuorenkatu 45

00130 Helsinki

5576 m2 | toimisto | K2-6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan Eteläesplanadin kupeesta huippupaikalta arvotoimistotilaa. Muuntojoustavassa toimistotalossa tilat räätälöidään täysin yrityksen toiveiden mukaisesti. Modernit tilat ja tekniset ratkaisut mahdollistavat saumattoman hybridityöskentelyn. Uudistuva rakennus tarjoaa henkilökunnalle terveellisen ja turvallisen työympäristön, jossa sisäilman laatu on ensiluokkaista.

Kiinteistöön on mahdollista toteuttaa modernin hybridityöskentelyn fasiliteetit. Toimistoon on saatavilla avotilaa, kokoushuoneita, auditorio/seminaaritilaa, aulatilaa, kattoterassi ja saunatilat.

Huippusijainti Esplanadin puiston kupeessa mahdollistaa kiinteistön helpon saavutettavuuden. Toimistolle on helppo saapua, autolla, pyörällä ja julkisilla liikennevälineillä. Aivan kiinteistön välittömässä läheisyydessä on Aimo Park iso-erottaja, jonne sisäänkäynti Korkeavuorenkadulta.

Ydinkeskustan monipuoliset kulttuuri- ja ravintolapalvelut ovat vain kävelymatkan päässä.

Korkeavuorenkatu 45 on yrityksellesi myös vastuullinen valinta. Kiinteistöllä on tavoitteena saavuttaa LEED Platina-tason ympäristösertifiointi. Energiatehokkuussertifikaatin tavoitetaso A.

Tervetuloa tutustumaan kiinteistöön ja kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Autopaikat:
Aimo Park
Rakennusvuosi:
1912
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus