Korkeavuorenkatu 45

00130 Helsinki

5576 m2 | toimisto | K2-6 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan Eteläesplanadin kupeesta huippupaikalta arvotoimistotilaa. Muuntojoustavassa toimistotalossa tilat räätälöidään täysin yrityksen toiveiden mukaisesti. Modernit tilat ja tekniset ratkaisut mahdollistavat saumattoman hybridityöskentelyn. Uudistuva rakennus tarjoaa henkilökunnalle terveellisen ja turvallisen työympäristön, jossa sisäilman laatu on ensiluokkaista.

Kiinteistöön on mahdollista toteuttaa modernin hybridityöskentelyn fasiliteetit. Toimistoon on saatavilla avotilaa, kokoushuoneita, auditorio/seminaaritilaa, aulatilaa, kattoterassi ja saunatilat.

Huippusijainti Esplanadin puiston kupeessa mahdollistaa kiinteistön helpon saavutettavuuden. Toimistolle on helppo saapua, autolla, pyörällä ja julkisilla liikennevälineillä. Aivan kiinteistön välittömässä läheisyydessä on Aimo Park iso-erottaja, jonne sisäänkäynti Korkeavuorenkadulta.

Ydinkeskustan monipuoliset kulttuuri- ja ravintolapalvelut ovat vain kävelymatkan päässä.

Korkeavuorenkatu 45 on yrityksellesi myös vastuullinen valinta. Kiinteistöllä on tavoitteena saavuttaa LEED Platina-tason ympäristösertifiointi. Energiatehokkuussertifikaatin tavoitetaso A.

Tervetuloa tutustumaan kiinteistöön ja kysy tarjous tästä tilasta.

Additional information
Parking space:
Aimo Park
Year built:
1912
Condition:
Erinomainen
Contact details
Tommi Ryynänen
Nina Meyke
Jorma Ryynänen
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus