Lemuntie 7

00510 Helsinki

179 m2 | varasto | K2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan 179-neliöinen varastotila hyvällä sijainnilla Vallilasta. Myös muita kokoluokkia saatavilla.

Vallilan Akseli & Elina on energinen nykyaikainen kokonaisuus, joka toimii tukikohtana erityisesti designin, teollisen muotoilun sekä muiden luovien alojen yrityksille.

Sijainti on todella toimiva – tänne on tehokkaat julkiset liikenneyhteydet joka puolelta pääkaupunkiseutua, ja se soveltuu erinomaisesti myös autoilijoille. Läheiseen Aimo Parkin lämpimään halliin on suora yhteys Alekseli & Elinan edestä, siinä on tarjolla kohtuuhintaisia pysäköintipaikkoja. Kiinteistön pihalta löytyy sähköpyöriä vuokralaisten käyttöön, ja omille pyörille filllariparkki, unohtamatta pukeutumis- ja pesutiloja. Oman viihtyisän ravintolan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista koostettu lounas on runsas ja herkullinen.

Akselin & Elinan arjessa on vahvasti läsnä ekologisuun ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit. Esimerkiksi jätehuoltomme on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kaikki kulutussähkömme on ympäristöystävällistä biovoimatuotantoa, eli peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Kysy lisää tästä tilasta tai muista mahdollisista vaihtoehdoista, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1939
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus