Erottajankatu 5

00130 Helsinki

84 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan siistiä ja huippusijainnilla arvotoimistotilaa Helsingin Kaartinkaupungista. Vuokrattava tila on 5. kerroksen 88 m2 toimistotila.

Valoisa ja tyylikäs toimistotila tarjoaa arvokkuutta työntekoon. Historiaa henkivä toimisto- ja liikerakennus on valmistunut vuonna 1910. Kiinteistöstä on upeat näkymät Dianapuistoon. Aivan kävelymatkan päässä ovat Iso Roobertinkadun ravintolakeskittymä sekä keskustan monipuoliset palvelut.

Kiinteistö tarjoaa hyvät palvelut. Naapurissa olevasta Erottajan kasinosta on varattavissa sauna- ja neuvottelutiloja. Pyöräilijöille löytyvät myös sosiaali- ja suihkutilat.

Kiinteistö Oy Erottajanmäki on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aivan rakennuksen edessä ovat sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Autolla työmatkansa taittaville on kiinteistössä oma parkkihalli ja yleiset pysäköintihallit sijaitsevat lähellä. Q-Parkin Iso-Erottaja-parkkihalliin sisäänkäynti on viereiseltä Ludviginkadulta. Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki sekä suihkutilat

Kohteen omistaa Sponda Oy.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1910
Kunto:
Siisti
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus