Erottajankatu 5

00130 Helsinki

84 m2 | toimisto | 5 Floor

View the photos
Property description

Vuokrataan siistiä ja huippusijainnilla arvotoimistotilaa Helsingin Kaartinkaupungista. Vuokrattava tila on 5. kerroksen 88 m2 toimistotila.

Valoisa ja tyylikäs toimistotila tarjoaa arvokkuutta työntekoon. Historiaa henkivä toimisto- ja liikerakennus on valmistunut vuonna 1910. Kiinteistöstä on upeat näkymät Dianapuistoon. Aivan kävelymatkan päässä ovat Iso Roobertinkadun ravintolakeskittymä sekä keskustan monipuoliset palvelut.

Kiinteistö tarjoaa hyvät palvelut. Naapurissa olevasta Erottajan kasinosta on varattavissa sauna- ja neuvottelutiloja. Pyöräilijöille löytyvät myös sosiaali- ja suihkutilat.

Kiinteistö Oy Erottajanmäki on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aivan rakennuksen edessä ovat sekä raitiovaunu- että bussipysäkit. Autolla työmatkansa taittaville on kiinteistössä oma parkkihalli ja yleiset pysäköintihallit sijaitsevat lähellä. Q-Parkin Iso-Erottaja-parkkihalliin sisäänkäynti on viereiseltä Ludviginkadulta. Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki sekä suihkutilat

Kohteen omistaa Sponda Oy.

Kysy tarjous tästä tilasta.

Additional information
Parking space:
Hallissa
Year built:
1910
Condition:
Siisti
Contact details
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Nina Meyke
Ask for more information
Location page form EN
Suostumus