Sahaajankatu 20-22

00880 Helsinki

73 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrataan edullista toimistotilaa Herttoniemen sydämessä, vuokrattava tila on 4. kerroksen 207m2 toimistotila. Pohjakuvassa vuokrattava tila on tila 440.

Herttoniemessä sijaitseva Linna yrityskeskus tarjoaa monipuolista toimisto-, varasto- ja tuotantotilaa kaikenkokoisille yrityksille. Kiinteistö sijaitsee lähellä itäväylää ja se on kävelymatkan päässä metroasemalta. Kiinteistön sisäpihalta löytyy myös vuokrattavia autopaikkoja.

Kiinteistössä on muuntojoustavaa ja helposti jaettavaa toimitilaa useassa kerroksessa. Vuokrattavat tilakoot vaihtelevat 10-2500m2 väliltä. Kiinteistössä on koneellinen ilmastointi ja osassa tiloista on erillinen jäähdytyslaite. Kiinteistössä on lisäksi neljä tavarahissiä, hyvä lattiakantavuus ja valokuituverkko. Kiinteistöstä löytyy myös yhteiskäytössä olevia sosiaalitiloja. Lähialueelta löytyy useita lounasvaihtoehtoja. Kauppakeskus Hertsi sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä.

Linna yrityskeskuksessa on palvelupiste, joka palvelee kaikkia kiinteistön vuokralaisia. Kohde soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi showroom-, liikunta- ja hyvinvointialan toimintaan.

Lisätiedot
Autopaikat:
Sisäpiha
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus