Referenssit: Toimitilavuokraus

Tuloskiinteistöjen Nina esitteli Geo Geon perustajille Larille ja Anssille yhden päivän aikana 13 eri kohdetta ja lopulta oikea tila löytyi Espoon Leppävaarassa sijaitsevasta Stella Business Parkista.

”Etsimme tilaa Leppävaaran lähistöltä, käyttämällä toimitilahakua sekä kiinteistöalan kontaktejamme. Lähetimme tarjouspyyntöjä muutamaan välitystoimistoon ja kumppaniksi valikoitui Tuloskiinteistöt. Tarpeemme kartoitettiin ja asiat etenivät nopeasti; vierailimme yhden päivän aikana 13 eri kohteessa ja sieltä sopiva löytyi. Tila saatiin käyttöön alle kahden kuukauden viiveellä.

Meille jäi hyvä fiilis tästä kokonaisuutena, koska saatiin parempi tila, mitä osattiin odottaa. Tarpeitamme kuunneltiin ja käytettiin aikaa siihen, että varmasti oikeanlainen tila löytyy.

Lisäksi meillä oli oikein mukava sekä viihdyttävä päivä, kun kierrettiin Ninan kanssa tilasta toiseen! Toiseksi pidän siitä, että hommat etenivät ripeästi.

Mielellään suosittelen Tuloskiinteistöjen Ninaa välittäjäksi, jos joku on liiketilaa etsimässä.” – Geo Geo, Anssi

Stellan yrityspuistossa on panostettu laadukkaaseen palvelutarjontaan sekä työhyvinvointia tukeviin ratkaisuihin.
Palveluvalikoimasta löytyy mm. aulapalvelu, ravintola, kuntosali, kokous,-neuvottelu,- ja juhlatilat, sekä parkkihalli autopesupalveluineen.
Parkkihallissa latautuu kätevästi myös sähköautot ja sieltä löytyy vieraille tarjottavat vieraspaikat.
Stellasta löytyy myös kaksi pyöräparkkia ja kaupunkipyörätkin ovat aivan nurkan takana.
Onnea uusiin tiloihin Geo Geo!