Visiokatu 1

33720 Tampere

250 - 2500 m2 | toimisto

Katso kuvat
Perustiedot

Hermia 5 sijaitsee näkyvällä paikalla Hermiankadun ja Visiokadun kulmassa.
Tämä 6 kerroksinen rakennus on valmistunut v. 1998 ja sitä on remontoitu vuosien varrella, viimeksi v. 2024 sinne valmistui energiatehokkuutta parantava saneeraus.
Kiinteistössä on mm. aulapalvelut, lounasravintola, saunatilat, vuokrattavia kokoustiloja, suuri auditorio, sosiaalitiloja yms. palveluita kattavasti. Kiinteistöllä on runsaasti pysäköintipaikkoja ja sähköauton latauspisteitä. Myös polkupyörille on omat säilytyspaikat.
Paikallisbussit ja ratikka kulkevat lähelle. Hervannan runsaat palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja Tampereen keskustaan ajaa autolla vartissa.
Hermia 5 on lähellä luontoa ja toimistotilojen ikkunoista aukeaa hienot metsäiset ja kallioiset maisemat ja taivaanranta.

Kiinteistöllä on vuokrattavissa erikokoisia vaihtoehtoja n. 250m2 ylöspäin. Mahdollisuus myös omaan kerrokseen. Tiloja on mahdollisuus jakaa helposti, joten suunnitellaan teille soveltuva kokonaisuus. Jokaisessa tilassa on oma varusteltu keittiö ja wc:t. Osassa tiloja on valmiita huoneita, lasiseinillä tai umpiseinillä, hiljaisia huoneita, avotilaa. Tilat ovat siistejä ja valoisia ja niissä on suuret ikkunat.
Vuokrattavat tilat ovat hyvistä oheispalveluistaan huolimatta hyvin kohtuuhintaisia.

Ole yhteydessä niin mennään katsomaan soveltuvia tiloja paikan päälle!

annina.niemi@tuloskiinteistot.fi tai p. 0404812220

Muistathan, että palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton.

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus