Heidehofintie 2

01300 Vantaa

3444 m2 | varasto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana varastotila, joka tarjoaa tehokkaat tilat monenlaiseen käyttöön. Varastohallin vapaa korkeus on parhaimmillaan 8,5 metriä, ja tilassa on kuusi lastaussiltaa sisältävä lastauslaituri, mikä tekee logistiikan sujuvaksi. Varastohallissa on valmiit varastohyllyt, ja tiloihin kuuluu myös pieni toimistotila sekä sosiaalitilat. Kiinteistö on rakennettu vuosina 1982/1999, ja sen suuret piha-alueet sekä runsaat pysäköintitilat takaavat vaivattoman asioinnin.

Kiinteistössä toimii myös lounasravintola, joka vuokraa erilaisia neuvottelutiloja tarpeen mukaan. Sijainti on erinomainen, aivan Kehä III:n
ja Kehäradan tuntumassa, ja Tikkurilan juna-asemalle on matkaa noin 1,4 km. Liikenneyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja Vuosaaren satamaan ovat erinomaiset. Kiinteistön autohallissa ja suurella piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Piha/Halli
Rakennusvuosi:
1982
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus