Haapalankatu 1

15240 Lahti

2338 m2 | varasto

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana monipuolista toimistotilaa Lahden logistiikkakeskuksessa. Toimisto sijaitsee erillisen toimistorakennuksen toisessa kerroksessa, aivan Niemen venesatamaa vastapäätä. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden talousalueella, joka tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin eteläiseen Suomeenkin. Matka Lahden keskustaan on noin 4 km, ja Helsinki sekä Vuosaaren satama ovat noin 100 km päässä. Lähialueelta löytyy lounasravintoloita sekä Lahden Yrityspuisto.

Niemen alue on kasvava ja kehittyvä alue Vesijärven rannalla, vain kävelymatkan päässä Sibeliustalosta ja Lahden suositusta matkustajasatamasta. Vuokrattava toimisto sisältää toimistotilan lisäksi myös näyttelytilaa, taukotilat sekä sosiaalitilat. Suurella piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja, ja alueelle on hyvät julkiset liikenneyhteydet paikallisliikenteen linjoilla 30, 31 ja 32.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Pihalla
Rakennusvuosi:
1968
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus