Eerikinkatu 6a C17

20100 Turku

111 m2 | toimisto | 3/9 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Myytävänä toimistotila As Oy Kiisikinkulma- nimisestä taloyhtiöstä osoitteessa Eerikinkatu 6a.
Huoneisto sijaitsee Eerikinkadun ja Brahenkadun kulmassa, kolmannessa kerroksessa ja valoisan huoneiston ikkunat osoittavat Brahenkadulle sekä Eerikinkadulle.
Toimistossa on kolme huonetta, käyttämätön ja hyvin varusteltu avokeittiö sekä kaksi vessaa. Lisäksi huoneistossa on parveke, josta on näkymät Brahenkadun suuntaan ja jokirantaan. Talo on rakennettu pilaripalkkirakenteella, joten tilat ovat muuntojoustavat.
Taloyhtiö on suhtautunut positiivisesti toimistohuoneistojen muuttamisesta asuinkäyttöön.

Hoitovastike on 1,5-kertainen asuntoihin verrattuna, 396 euroa kuukaudessa.
Rahoitusvastike on 211 euroa kuukaudessa. Osuus taloyhtiön lainoista on noin 24 000 euroa, lisäksi huoneistokohtaisia yhtiövastikkeita on maksamatta n. 17.000 euroa.

Taloyhtiöön on tulossa käyttövesiputkiremontti ja sähköjärjestelmän uusinta 2024-2025 aikana, joka on tarkoitus rahoittaa osittain yhtiön varoista ja osittain pankkilainalla.
Remontti sisältää uudet vesijohdot, huoneistokohtaiset vesimittarit, sähkönousut ja sähkö- sekä antennikaapeloinnit huoneistoihin. Lisäksi huoneistoihin asennetaan datakaapelointi, kotijakamo ja ovipuhelinjärjestelmä.

Taloyhtiöön on tehty kattavasti kunnossapitotöitä vuosien varrella, viimeisimpänä viemärilinjojen sukitus, salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä katon huoltomaalaus. Tarkempi kunnossapitohistoria ilmenee yhtiön dokumenteista.

Tila on heti vapaa.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Halli+piha
Rakennusvuosi:
1963
Hinnat
Myyntihinta:
221 000 €
Lainaosuus:
24 000 €
Velaton myyntihinta:
245 000 €
Neliöhinta:
1990,99 €/m2
Hoitokulut:
Hoitovastike: 396,00 €
Kohdetta välittää
Juho Haapasalo
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus