Vuolteenkatu 2

33100 Tampere

321 m2 | toimisto | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Tämä Ratinan kauppakeskuksen Vuolteenkadun sisäänkäyntiä vastapäätä sijaitseva tila soveltuu erinomaisesti toimistoksi, liiketilaksi tai showroomiksi. Osa tiloista sijoittuu muutamaa porrasta muuta tilaa korkeammalle, joten eri tyyppiset toiminnot on helppo sijoittaa hieman toisista erilleen. Esimerkiksi toimiston neuvottelutilat ja lounge tai showroomin työtilat tai varastot voisivat sijoittua ylemmälle tasolle, kun taas korkein ikkunoin varusteltu avara tila sopisi työpisteille tai näyttelytilaksi.

Pohjaratkaisultaan kohde on avonaista tilaa, johon voidaan yhteisesti suunnitella tarpeitanne vastaavat muutokset. Vuokraan sisältyy jyvitys yhteisistä tiloista kuten aulatiloissa sijaitsevien neuvotteluhuoneiden käytöstä.

Ratinan toimistotalo on valmistunut vuonna 2020 ja on sijainniltaan sekä laatutasoltaan yksi kaupungin parhaista. Kiinteistöllä on Leed Gold ympäristösertifikaatti ja sen energialuokka on A. Ratinan suosittu kauppakeskus lukuisine palveluineen sijaitsee aivan toimistotalon vieressä.

Julkiset liikenneyhteydet alueella ovat erinomaiset. Useat eri bussilinjat kulkevat kiinteistön vierestä ja bussiasema sijaitsee naapurissa. Lähin ratikkapysäkki on neljän minuutin kävelyn päässä ja rautatieasemalle kävelee noin 10 minuutissa.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely kohteelle. Voimme kartoittaa teille samalla myös muut vastaavat vaihtoehdot.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Rakennusvuosi:
2020
Kunto:
Erinomainen
Varustelu:
Aulapalvelu, neuvotteluhuoneita, autopaikat
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus