Karrinkatu 4

20320 Turku

984 m2 | muu

Katso kuvat
Perustiedot

Myytävänä tontti rakennuksineen osoitteessa Karrinkatu 4, 20320 Turku. Kiinteistöllä sijaitsee vuonna 1982 päiväkotikäyttöön valmistunut puurakenteinen, puuverhoiltu rakennus, jonka kerrosala on 984 m². Rakennuksessa on huopakate ja lämmitysjärjestelmänä kaukolämpö vesikiertoisin patterein. Ilmanvaihto on koneellinen. Rakennus on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon. Rakennuksessa on yksi kerros ja sisätiloissa on muun muassa ryhmähuoneita, pesu- ja wc-tiloja, juhlasali, toimisto-, pukuhuone- ja taukotiloja, keittiö sekä teknisiä ja varastotiloja.

Kohde sijaitsee Teräsrautelan kaupunginosassa, asuinkerrostalojen ympäröimänä. Kiinteistö rajoittuu etelässä Karrinkatuun, lännessä Topiaksenkatuun, koillisessa naapuritonttiin ja idässä Oinasmäenkujaan. Läheisyydessä on hyvät liikenneyhteydet; Turun rautatieasema on noin 3,7 kilometrin päässä ja lähin bussipysäkki sijaitsee noin 120 metrin päässä. Kiinteistön pysäköintialue on asfaltoitu, ja muut piha-alueet ovat sorapintaisia. Pihalla on aidattuja leikkialueita.

Rakennus on ollut tyhjillään vuodesta 2022 sisäilmaongelmien vuoksi ja käyttöönotto vaatii vähintään sisäilmaan liittyviä korjauksia. Vuonna 2018 tehdyn kuntoarvion mukaan rakennus oli kokonaisuutena tyydyttävässä kunnossa. Korjaushistoriasta ei ole tarkkoja tietoja, mutta arvioiden mukaan lämmönjakokeskusta on saneerattu vuosina 2000, 2007 ja 2017, ja rakennusautomaatio on uusittu vuonna 2007. Rakennuksen sähkön vuosikulutus on noin 50 000 kWh, käyttöveden kulutus noin 800 m³/vuosi ja kaukolämmön kulutus noin 230 MWh/vuosi.

Tervetuloa tutustumaan, lisätietoa saat välittäjältämme.

Lisätiedot

Kohde myydään tarjouskaupalla päiväkotikäyttöön.

Autopaikat:
Pihapaikat
Rakennusvuosi:
1982
Kunto:
Tyydyttävä
Kohdetta välittää
Jussi-Pekka Kouki
Juho Haapasalo
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus