Kauppakatu 2

33210 Tampere

1533 m2 | toimisto | 2-3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Mikäli etsit laadukasta toimitilaa keskeiseltä sijainnilta, tässä on yksi kaupungin upeimmista!

Tasokkaasti vuonna 2021 remontoitu Sandbergin talo tarjoaa ainutlaatuiset liiketiloja Tampereen ydinkeskustasta, Keskustorin laidalta. Uusrenessanssityylisen talon on suunnitellut Tampereen kaupunginarkkitehti F. L. Calonius ja se on rakennettu vuonna 1897.

Koko kiinteistö on remontoitu laadukkailla materiaaleilla ja täyttää korkeammatkin tilavaatimukset. Tämä toimisto sijoittuu rakennuksen toiseen ja kolmanteen kerrokseen, joista molemmista on hienot näkymät Keskustorille. Toisessa kerroksessa sijaitsee kerrosten yhteinen taukotila, joka hienoine keittiöineen kutsuu viihtymään. Tästä loungesta pääsee jopa omalle parvekkeelle katselemaan keskustan vilinää. Tilat koostuvat avotiloista sekä hiljaisista tiloista, jotka sopivat neuvotteluun tai tiimityöskentelyyn. Vaikka tilat ovat modernit, on niissä pystytty säästämään vanhan kiinteistön henki.

Toimiston sijainti tuskin voisi olla parempi: Bussi- ja raitiovaunupysäkit ovat 2 minuutin ja juna-asemalle on 10 minuutin kävelymatka. Kiinteistössä on myös pysäköintipaikkoja autoileville.

Tervetuloa tutustumaan! Mikäli tämä kohde ei vastaa toiveitanne, ota yhteyttä, etsimme juuri teille sopivan tai räätälöidyn toimitilan. Palvelumme on vuokralaisille veloitukseton.

Lisätiedot
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus