Hämeenkatu 22

33100 Tampere

314 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Erityistä ja uniikkia katutason tilaa etsivälle!

Tämä aikaisemmin pankkisalina toiminut tila huokuu arvokkuutta. Hämeenkadun sisäänkäynnin kohdalla tila on jopa kahden kerroksen korkuinen ja kattoa koristavat upeat, kiinteistön alkuperäiseen sisustukseen kuuluvat valaisimet. Näihin puitteisiin on helppo rakentaa esimerkiksi näyttävät liike- tai ravintolatilat. Tilat soveltuvat myös toimistoksi tai toimistohotelliksi, mikäli etsit valtavirrasta poikkeavaa kohdetta.

Tilaan on helposti yhdistettävissä katetun sisäpihan alue sekä 1. kerroksen varasto- ja sosiaalitilaa. Kokonaisuutena on mahdollista vuokrata yht. n. 600 m2 yhtenäistä tilaa.

Myös muut tilavaihtoehdot, kuten 2. kerroksen yhdistäminen katutason tiloihin sekä muutostyöt ovat mahdollisia. Kysy lisätietoja kohteesta!

Arkkitehti Birger Federleyn suunnittelema jugendtyylinen arvotalo tarjoaa näyttävät puitteet yrityksellesi. Hiljattain valmistunut julkisivuremontti on saanut kiinteistön uuteen loistoon. Sijainti Tampereen pääkadun varrella mahdollistaa helpon saavutettavuuden sekä monipuoliset palvelut ovat käden ulottuvilla.

Paikalle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat vain kivenheiton päässä kiinteistöstä. Lisäksi juna-asema on n. 10 minuutin kävelymatkan tai parin minuutin ratikkamatkan päässä.

Lisätiedot
Kunto:
Tyydyttävä
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus