Hämeenkatu 22

33100 Tampere

539 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Erityistä ja uniikkia tilaa etsivälle!

Tämä aikaisemmin pankkisalina toiminut tila huokuu arvokkuutta. Tilan korkeus ja katon upea muotoilu antaa puitteet monenlaiselle toiminnalle. Tila voi muotoutua toimistoksi tai liiketilaksi. Myös ravintolatoiminta on mahdollista ja tilan yhteyteen saadaan rakennettua valmistuskeittiö. Tilaan on oma sisäänkäynti Kauppakadun puolella.

Tilaan on mahdollista yhdistää viereiset toimistotilat, jolloin yhden kerroksen pinta-alaksi muodostuu n. 1.035 m2. Myös muut tilavaihtoehdot ovat mahdollisia. Kysy lisätietoja kohteesta!

Arkkitehti Birger Federleyn suunnittelema jugendtyylinen arvotalo tarjoaa näyttävät puitteet yrityksellesi. Hiljattain valmistunut julkisivuremontti on saanut kiinteistön uuteen loistoon. Sijainti Tampereen pääkadun varrella mahdollistaa helpon saavutettavuuden sekä monipuoliset palvelut ovat käden ulottuvilla. Tilan avoin ja valoisa muotoilu luo uniikkia tunnelmaa.

Paikalle on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat vain kivenheiton päässä kiinteistöstä. Lisäksi juna-asema on n. 10 minuutin kävelymatkan tai parin minuutin ratikkamatkan päässä.

Lisätiedot
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus