Kelloportinkatu 1

33100 Tampere

616 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Uniikkia toimistotilaa hakevalle tarjolla upea tila vanhasta Tampellan tehdaskiinteistöstä Koskitammesta. Kiinteistö on saneerattu vuonna 2017 vastaamaan nykyaikaisen toimiston tarpeita. Kohteella on mm. Leed Gold arvo energiatehokkuudesta.

Suurista ikkunoista aukeavat upeat näkymät yli Tammerkosken kohti kaupunkia. Tilan keskellä on säilynyt kiinteistön alkuperäinen laatoitettu lattia, joka luo tilalle oman ainutlaatuisen piirteensä.

Tila on pääosin avotilaa, jolloin tila on mahdollista käyttää tehokkaasti. Tilassa on tällä hetkellä yksi äänieristetty neuvotteluhuone ja mahdollisuus suunnitella myös lisää työ-/neuvotteluhuoneita. Kysy lisää tästä mahdollisuudesta! Reilun kokoinen keittiötila on koskelle päin.

Tähän tilaan yhdistetään kaksi vierekkäistä toimistoa: 217 m2 + 399 m2 väliseinä poistamalla. Kysy lisää myös muista mahdollisista muutostöistä!

Koskitammen kiinteistö on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Autopaikkoja on saatavissa kiinteistön parkkihallista sekä viereisestä Koskipysäköinnistä. Pyöräilijöille löytyy reilun kokoiset sosiaalitilat kiinteistön pohjakerroksesta. Rautatieasemalle on matkaa noin kilometri ja kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistössä palvelee myös erittäin suosittu ravintola Tampella, josta on helppo tilata myös cateringit kokouksiin ja tapahtumiin.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Kunto:
Erinomainen
Varustelu:
Mm. Jäähdytys kaukokylmällä ja lämmitys-/jäähdytyspaneleilla, valon määrän mukaan säätyvä valaistus.
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus