Kelloportinkatu 1

33100 Tampere

233 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Tässä upea tila yritykselle, joka etsii tilaa erityisesti tiimityöskentelyyn. Tämä tila mahdollistaa rauhallisen työskentelyn n.12-20 hengen toimistolle sillä tila on varusteltu kahdella suurella lasiseinäisellä huoneella, joiden äänieristys on jopa 43 db. Nämä huoneet on myös mahdollista jakaa pienemmiksi huoneiksi taittuvin lasiseinin, jotka ovat myös ääntä eristäviä.

Toimiston reilun kokoisesta loungesta voi ihailla upeaa maisemaa puiston yli kaupunkiin. Tilasta löytyy myös hieman aina tarpeellista varastotilaa.

Koskitammen kiinteistö on saneerattu vuonna 2017 vastaamaan nykyaikaisen toimiston tarpeita. Kohteella on mm. Leed Gold arvo energiatehokkuudesta. Tilat ovat jäähdytettyjä.

Kiinteistö on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Autopaikkoja on saatavissa kiinteistön parkkihallista sekä viereisestä Koskipysäköinnistä. Pyöräilijöille löytyy reilun kokoiset sosiaalitilat kiinteistön pohjakerroksesta. Rautatieasemalle on matkaa noin kilometri ja kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kiinteistössä palvelee myös erittäin suosittu ravintola Tampella, josta on helppo tilata myös cateringit kokouksiin ja tapahtumiin.

Lisätiedot
Autopaikat:
Kyllä
Kunto:
Erinomainen
Varustelu:
Mm. Jäähdytys kaukokylmällä ja lämmitys-/jäähdytyspaneleilla, valon määrän mukaan säätyvä valaistus.
Kohdetta välittää
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus