Eteläinen Makasiinikatu 4

00130 Helsinki

270 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana uniikki tyylikäs katutason liiketila Navigator-talossa Helsingin Kaartinkaupungissa. Tilan pinta-ala on 270 m², ja se jakautuu kahteen kerrokseen: maantasokerros 176 m² ja kellarikerros 94 m². Kellaritilassa, josta pääsy myös sisäpihalle, on wc:t sekä esimerkiksi varastotiloja.

Tämä toimitila toimii loistavasti myös toimistona, showroomina tai rauhallisena liikuntastudiona. Huomioithan, että tila ei sovellu kahvila- ja ravintolakäyttöön.

Liiketila sijaitsee viehättävässä kivitalossa trendikkäällä alueella. Tilan suuret kaari-ikkunat avautuvat kadulle, ja omasta sisäänkäynnistä pääsee suoraan katutasolle. Tilaan voi suunnitella reilunkokoisia tiimi- ja ryhmätyöskentelytiloja. Korkeat huoneet ja kauniisti modernisoidut historialliset yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen tunnelman.

Sijainti on erittäin hyvä, ja julkiset kulkuyhteydet ovat lähellä. Kauppatori ja Esplanadi ovat vain muutaman askeleen päässä. Pysäköintitilaa on saatavilla Q-Park Kasarmintorilla.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1905
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus