Erottajankatu 4

00120 Helsinki

201 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana laadukas ja huippusijainnilla oleva 201 m² toimistotila Helsingin ydinkeskustasta. Tila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa, ja sen ikkunat avautuvat Bulevardille, Mannerheimintielle ja Erottajalle, tarjoten näkymät keskeisiin kaupunginosiin.

Kiinteistö Bulevardin kulma, joka käsittää osoitteet Bulevardi 2-4-6 ja Erottajankatu 4, sijaitsee Helsingin parhaalla liikepaikalla. Tämä historiallinen 135 vuotta vanha kiinteistö tarjoaa yhteensä noin 15.000 m² liike- ja toimistotilaa, ja sen sijainti keskellä kaupungin vilkkainta osaa takaa erinomaiset liikenneyhteydet ja palvelut.

Helsingin Päärautatieasema on vain 650 metrin ja noin 9 minuutin kävelymatkan päässä. Lähialueella on runsaasti ravintoloita, erikoisliikkeitä ja Stockmannin tavaratalo. Auton käyttäjiä palvelevat useat lähellä sijaitsevat pysäköintitalot, kuten aivan vieressä oleva Aimo Park.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1885
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus