Länsisatamankatu 17

00220 Helsinki

50 m2 | liike | 1 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana monipuolinen ja heti vapaa toimitila, joka soveltuu erinomaisesti toimistoksi tai liiketilaksi! Tila sijaitsee näkyvällä paikalla osoitteessa Länsisatamankatu 17/Saukonpaadenranta 4, Helsingin eläväisessä Jätkäsaaren kaupunginosassa. 50 m² kokoinen katutason tila tarjoaa erinomaiset puitteet liiketoiminnallesi.

Toimitila on varusteltu omalla sisäänkäynnillä Länsisatamankadun puolella, mikä takaa helpon ja sujuvan kulun. Kohde on myös helposti saavutettavissa, sillä se sijaitsee kätevästi Länsiväylän varrella Crusellin sillan kupeessa. Alueella on vilkas liikenne ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet, mikä tekee tilasta ihanteellisen valinnan asiakkaita silmällä pitäen.

Kiinteistö on BREAAM In-Use Good -sertifioitu, mikä takaa sen ympäristöystävällisyyden ja kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut. Tämä moderni tila tarjoaa yrityksellesi viihtyisän ja edustavan ympäristön, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja tavoitteita.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus