Sinimäentie 8B

02630 Espoo

527 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 527m2 monitoimitila, joka palvelee suurtakin yritystä. Toimistossa on niin avotilaa, kuin erikokoisia huoneita. Tilaa on mahdollista muokata tulevan vuokralaisen tarpeisiin.

Sinihelmi on vaikuttava toimistokohde Espoon Sinimäellä Mankkaalla, josta on hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin ja Kehäteille. Tämä moderni ja viihtyisä kiinteistö tarjoaa monipuolisesti muunneltavaa ja valoisaa toimitilaa. Rakennus koostuu kuudesta kerroksesta, joista viisi on varattu toimitiloille ja ylin kerros vuokrattaville saunatiloille. Kiinteistön lasiseinät tarjoavat upeat näkymät rauhalliseen ja vehreään ympäristöön. Talon keskellä sijaitsee tyylikäs katettu valopiha.

Sinihelmeen on helppo saapua, sillä Kehä I ja Turuntie ovat aivan vieressä. Lähialueella on runsaasti kauppoja ja palveluita, ja kiinteistössä on oma lounasravintola. Rakennus lämpiää ekologisesti maalämmöllä, ja piha-alueella on runsaasti vuokrattavia pysäköintipaikkoja sekä vieraspaikkoja. Pihalta löytyy myös sähköauton latauspaikkoja.

Tervetuloa tutustumaan! Kysythän meiltä myös muita vaihtoehtoja, palvelumme on vuokralaiselle veloitukseton.

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus