Kasarmikatu 23

00130 Helsinki

341 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 341 m² toimistotila upean arvorakennuksen ullakolta Kaartinkaupungissa. Valoisassa arvokkuutta huokuvassa ullakkotilassa on reilu huonekorkeus, näkymiä moneen suuntaan ja kaksi terassia. Tulevalla vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa tilan pohjaratkaisuun ja viimeistelyyn.

Jugend-tyylinen rakennus, jonka ovat suunnitelleet von Essen, Kallio & Ikäläinen, valmistui vuonna 1908 ja sitä laajennettiin vuonna 1920. Rakennuksen ainutlaatuinen julkisivu ja torni erottuvat alueen muista rakennuksista. Viiden kerroksen modernit ja edustavat toimistotilat tarjoavat erinomaiset puitteet liiketoiminnalle. Sisäpihan ravintola Gillet talvipuutarhoineen täydentää kokemuksen tarjoamalla herkullista ruokaa ja vuokrattavia kokoustiloja.

Kiinteistössä on pyöräilijöitä varten suihkutilat ja pyöräparkki. Autoilijat voivat hyödyntää Kasarmitorin parkkihallia tai Erottajan Aimo Parkia, jonka lähin sisäänkäynti on n. 150m2 kiinteistöstä. Rakennukselle haetaan BREEAM-sertifikaattia, ja siihen tehdään erilaisia kestävyysparannuksia.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Kunto:
Uusi
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus