Porkkalankatu 5

00180 Helsinki

2600 m2 | toimisto | 5 ja 6 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 2600 m² moderni toimisto Ruoholahdessa, loistavien liikenneyhteyksien varrella. Tila sijaitsee kahdessa kerroksessa ja siinä on sisäporrasyhteys. Hyväkuntoisessa viihtyisässä toimistossa on kaikki tarvittavat toiminnot sekä upea merinäköala. Tilan pohjaratkaisu ja viimeistely voidaan myös päivittää tulevan vuokralaisen toiveiden mukaisesti.

Rakennus on kunnostettu vuonna 2012 ja remontoitu laajalti nykyaikaisiksi toimistotiloiksi tunnetuille vuokralaisille, kuten Accenture ja Cargotec. Remontissa uusittiin pääsisäänkäynti, julkisivu kunnostettiin ja talotekniikka päivitettiin, tiloissa on mm. kaukojäähdytys. Rakennuksessa on näkyvät kyltit Porkkalankadun ja Länsiväylän puolella.

Kiinteistön palvelut ovat erinomaiset: aulapalvelu, vuokrattavat edustavat neuvottelutilat, erittäin suosittu lounasravintola Dylan catering-palvelulla, pyöräparkki sisällä ja ulkona sekä sosiaalitilat. Rakennuksessa on uusi iso 1000 m² kaupallinen kuntosali, autonpesupalvelu autotallissa ja ajoreitti lämpimään halliin suoraan Länsiväylältä. Lisäksi käytettävissä ovat latausasemat sähköautoille. Metro ja raitiovaunu ovat vain 200 metrin päässä.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus