Ratakatu 1B

00120 Helsinki

177 m2 | toimisto | 2 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana 177 m² toimistotila erinomaisella sijainnilla Kaartinkaupungin ja Punavuoren rajalla, Johanneksen kirkon naapurissa. Tilan pohjaratkaisu ja viimeistely suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa, joten se voidaan muokata juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön eri tiloista.

Toimitilakiinteistö Glorian eleganteissa toimistotiloissa yhdistyvät historiallinen arvokkuus ja modernit mukavuudet Suuri huonekorkeus ja ajalle tyypilliset, leveät ikkunalaudat lisäävät tilojen viehättävyyttä entisestään. Kiinteistön atrium-henkinen sisäpiha on mukava rentoutumis- ja kohtaamispaikka.

Gloria peruskorjataan parhaillaan, ja ensimmäiset vuokralaiset muuttavat sisään vuoden 25 alusta. Kiinteistölle haetaan LEED-sertifikaattia korkeimmalla Platinum-tasolla, mikä takaa rakennuksen ympäristöystävällisyyden ja energiatehokkuuden. Kiinteistö sijaitsee loistavien palveluiden ja yhteyksien varrella, mikä tekee siitä ihanteellisen toimipaikan yrityksellenne.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Kunto:
Uusi
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus