Kaarlenkatu 9-11

00530 Helsinki

350 m2 | toimisto | 5 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana laadukas 350 m² toimistotila Helsingin Kallion ytimessä, Kaarlenkatu 9-11 (K9) kiinteistössä. Tila sijaitsee 5. kerroksessa, tarjoten modernit ja toimivat tilat yritykselle, joka arvostaa keskeistä sijaintia ja kattavia palveluja. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä Kaarlenkadun ratikkapysäkki sijaitsee aivan talon edessä.

K9-kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta, joista nuorimmat on rakennettu vuosina 1972 ja 1947. Kiinteistöstä löytyy kaikki modernin toimistorakennuksen palvelut, kuten aulapalvelu, edustustilat, kuntosali, lounasravintola, sauna, sosiaalitilat sekä vuokrattavat neuvotteluhuoneet. Keittiötilat on remontoitu vuonna 2020 ja wc-tilat uusitaan vuonna 2024. 4.-6. kerroksista löytyy erikokoisia toimistotiloja eri tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tästä tilasta. Tervetuloa tutustumaan – varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Voit myös kysyä muita juuri teille sopivia tilavaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle täysin veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1972
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus