Kaarlenkatu 9-11

00530 Helsinki

280 m2 | toimisto | 4 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana laadukas 280 m² toimistotila Helsingin Kallion ytimessä, Kaarlenkatu 9-11 (K9) kiinteistössä. Tila sijaitsee 4. kerroksessa ja tarjoaa yrityksellesi toimivat ja modernit puitteet erinomaisella sijainnilla. K9-kiinteistö on keskeisellä paikalla, ja Kaarlenkadun ratikkapysäkki on aivan rakennuksen edessä, mikä takaa loistavat julkiset liikenneyhteydet.

K9-kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta, joista nuorimmat on rakennettu vuosina 1972 ja 1947. Kiinteistössä on kaikki tarvittavat palvelut, kuten aulapalvelu, edustustilat, kuntosali, lounasravintola, sauna, sosiaalitilat ja vuokrattavat neuvottelutilat. Toimistotiloja löytyy 3.-6. kerroksista, vastaten erikokoisten vuokralaisten tarpeisiin. Keittiötilat on uusittu vuonna 2020 ja wc-tilat uusitaan vuonna 2024.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tästä tilasta. Tervetuloa tutustumaan – varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Voit myös kysyä muita teille sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle täysin veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1972
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus