Kaarlenkatu 9-11

00530 Helsinki

280 m2 | toimisto | 3 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana laadukas 280 m² toimistotila Helsingin Kallion ytimessä, Kaarlenkatu 9-11 (K9) kiinteistössä. Tämä 3. kerroksen toimistotila tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksellesi, ja sijainti Kallion sydämessä takaa loistavat julkiset liikenneyhteydet, sillä Kaarlenkadun ratikkapysäkki on aivan rakennuksen edessä.

K9-kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta, joista nuorimmat on rakennettu vuosina 1972 ja 1947. Kiinteistöstä löytyy kaikki modernin toimistorakennuksen palvelut, kuten aulapalvelu, edustustilat, kuntosali, lounasravintola, sauna, sosiaalitilat ja vuokrattavat neuvotteluhuoneet. 3. ja 4. kerroksista löytyy kompakteja toimistotiloja yhteiskäyttötiloineen, ja 4.-6. kerroksista erikokoisia tiloja eri vuokralaisten tarpeisiin. Keittiötilat on remontoitu vuonna 2020 ja wc-tilat uusitaan vuonna 2024.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta tästä tilasta. Tervetuloa tutustumaan – varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi! Voit myös kysyä muita teille sopivia vaihtoehtoja – palvelumme on tilanhakijalle täysin veloitukseton.

Lisätiedot
Autopaikat:
Hallissa
Rakennusvuosi:
1972
Kunto:
Hyvä
Kohdetta välittää
Jorma Ryynänen
Tommi Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus