Satakunnantie 95

20300 Turku

87 m2 | liike | Katutaso

Katso kuvat
Perustiedot

Myydään tai vuokrataan 87 m² päätyliiketila vilkkaan Satakunnantien varrelta, Asunto-osakeyhtiö Satakunnantie 95- nimisestä yhtiöstä.

Tämä liiketila sijaitsee erinomaisella paikalla Satakunnantien varrella, tarjoten erinomaisen näkyvyyden ja saavutettavuuden.

Tilan koko on 87 m², joka koostuu pääasiassa avotilasta, joten se sopii hyvin monenlaiseen liiketoimintaan. Tilasta löytyy oma wc. Sisäänkäynnit ovat molemmin puolin rakennusta, mikä lisää tilan käytännöllisyyttä. Suuret näyteikkunat katsovat Satakunnantielle. Takapihalla on asiakaspaikoitus.

Tilan vapautuminen 1.7. mahdollistaa nopean käyttöönoton. Kohteessa on hyvät pysäköintimahdollisuudet asiakkaille ja henkilökunnalle.

Hoitovastike on 517€/kk ja pääomavastike 188,5€/kk.
Suurimmat remontit ovat taloyhtiössä tehty. Tarkemmat tiedot ilmenevät isännöitsijäntodistuksesta sekä muista yhtiön asiakirjoista.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Autopaikat:
1
Kunto:
Hyvä
Varustelu:
Ilmalämpöpumppu
Hinnat
Vuokrapyyntö:
1 305,00 €/kk
Myyntihinta:
71 000 €
Lainaosuus:
19 000 €
Velaton myyntihinta:
90 000 €
Kohdetta välittää
Juho Haapasalo
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus