Yrjönkatu 31

00100 Helsinki

6300 m2 | toimisto | K5-8 kerros

Katso kuvat
Perustiedot

Vuokrattavana toimistotila Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Yrjönkatu 31. Tämä Spondan Urban Collection kohde tullaan peruskorjaamaan täysin, ja se valmistuu vuonna 2026.

Yrjönkatu 31 on arkkitehtuurillisesti ainutlaatuinen jugend-rakennus, joka valmistui vuonna 1908. Jokainen kerros huokuu uniikkia tunnelmaa, kekseliäitä tilaratkaisuja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kiinteistön erikoisuuksiin kuuluvat persoonalliset majakkatornit sekä legendaarinen Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön, vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi.

Tämä ainutlaatuinen kiinteistö sopii erinomaisesti keskikokoisen yrityksen pääkonttoriksi, joka etsii inspiroivaa ympäristöä ja ainutlaatuisia tilallisia ratkaisuja. Tila soveltuu myös hybridikäyttöön 3-6 käyttäjälle, mikä tarjoaa joustavuutta erilaisiin tarpeisiin.

Tervetuloa tutustumaan, varaathan välittäjältä oman esittelyaikasi. Voit kysyä meiltä myös muita sopivia vaihtoehtoja, kauttamme löydät juuri Teidän tarpeisiinne sopivat tilat. Palvelumme on tilanhakijalle veloitukseton!

Lisätiedot
Rakennusvuosi:
1908
Kunto:
Erinomainen
Kohdetta välittää
Tommi Ryynänen
Jorma Ryynänen
Pyydä lisätietoja
Location page form FI
Suostumus